kurateret af Big Shark
fotos af Rikke Ehlers Nilsson

udstillende
Inga Gerner Nielsen
Jesper Olsen
Kamilla Mez
Mille Holtegaard
Morten Poulsen
Rikke Ehlers Nilsson
Sara Arenfeldt
Kragh

med støtte fra
Unges Møde Med Kunsten

thrills

Udstillingen tog afsæt i det personlige, intime og nære, og fordi jeg hæfter mig så meget ved at vi har gang i et to-delt udstillingsprojekt, som rykker ind i Art Room 1000fryd i begyndelsen af august 2019, hvor vi vil pege på et større internationalt netværk af information, tanker og ideer, valgte jeg at bidrage med et banner, der fortæller en historie om en fredsaftale på mikroplan. Sara Arenfeldt skrev således i vores flyer:


Den poetiske sætning er et ekko taget fra et offentligt arkiv for mandagsmøderne på kultur- og aktivitetshuset 1000Fryd. Dette mødested insisterer på at alle er velkomne til at skabe rammerne for stedet, hvis de interesserer sig for det. Værket bevidner om et fællesskab hvor dét man er fælles om, bliver omformet og evalueret hver gang man mødes, og hvor fredsforhandlingen bliver manifisteret som en både politisk og personlig handling på den gennemsigtige banner.

Public domain videos and pictures can be downloaded and shared with others as long as the authorship is credited and there is a link back to the website of the author.

These works cannot be altered in any way or used for commercial purpose nor be displayed or exhibited without the consent of the artist.
 
Kamilla Mez © 2020
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now